ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «Το Πευκάκι» Πότας Κότση στη Μικρή Μαντίνεια

Εξήντα και πλέον χρόνια μετράει από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πευκάκι. Βρίσκεται στο δρόμο της παράλιας Αβίας, εκεί που τελειώνουν τα όρια της Μικρής Μαντίνειας και αρχίζει η εδαφική περιοχή του Αρχοντικού.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό εστιατόριο, σ’ ένα υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα με απίστευτη θέα, ένα χώρο για ρεμβασμό και χαλάρωση.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι η καθαριότητα και οι σπιτικές συνταγές, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με την επιχείρηση, με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι. Βρίσκεις εκεί αφάνταστη ποικιλία τυριών και ορεκτικών, εξαίρετες γεύσεις κυρίων πιάτων από φαγητά της ώρας μέχρι μαγειρευτά και ψητά, ενώ σερβίρονται κρασιά και αναψυκτικά σε τιμές ασυναγώνιστες. Όλα είναι φτιαγμένα με τέχνη, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και ντόπια κρέατα. Ξεκινάει τη λειτουργία του από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους, προσφέρονται δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Το «Πευκάκι» ικανοποιεί απόλυτα την πελατεία του με την ποιότητα των προϊόντων του αλλά και με το ευγενικό και άμεσο service του προσωπικού του.

Το καλοκαίρι όλα τα παραπάνω τα απολαμβάνει ο επισκέπτης κάτω από τη δροσιά που εκπέμπει το γηραιό πεύκο, από όπου πήρε και το όνομα το μαγαζί.

Αντώνης Ρουμανέας